• Son Güncelleme : 21.02.2013 11:40
  • Haber Giriş : 21.02.2013 11:29
  • Etkinlik : 20.02.2013

Alman Stajyer Avukatlar İstanbul Barosu’Nu Ziyaret Etti

Almanya’nın Karlsruhe ve Wiesbaden şehirlerinde avukatlık stajlarını yapmakta olan 32 stajyer avukat 20 Şubat 2013 Çarşamba günü saat 09.30’da İstanbul Barosu’nu ziyaret ederek İstanbul Barosu Dış İlişkiler Merkezi Başkanı Av. A. Metin Uracin ve İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi Sekreteri Av. Sinan Naipoğlu ile görüştü.

Stj. Av. Damun Dadkhah ve Stj. Av. Daniel Nikolaides başkanlığındaki iki heyet ile soru-cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda İstanbul Barosu’nun kısa tarihçesi, üye yapısı, Türkiye’de hukuk eğitimi, avukatlık stajı, avukatlığa, hakimliğe ve savcılığa kabul koşulları, mahkemelerin yapısı, Türk hukuk sisteminin etkilendiği hukuk sistemleri, tarihsel sürecinde Türkiye ve AB ilişkileri, vb.  konu başlıkları ele alındı.

Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.