• Son Güncelleme : 19.06.2009 14:19
  • Haber Giriş : 16.06.2009 18:47
  • Etkinlik : 16.06.2009

İstanbul Barosu Dergisinin Mayıs - Haziran Sayısı Çıktı

İstanbul Barosu Yayın Kurulunca hazırlanan ve iki ayda bir yayınlanan İSTANBUL BAROSU DERGİSİ’nin 2009/3 Mayıs-Haziran sayısı yoğun bir içerikle yayınlandı.

Derginin BAŞKANIN PENCERESİNDEN bölümünde Baro Başkanı Av. Muammer Aydın’ın “İletişimin Dinlenmesi ve Yetki Gaspı” başlıklı yazısı yer alıyor. Başkan yazısında, telefon dinlemelerinin amacını aştığını, yargıyla ilgisi olmayan kişilerin yaptıkları yasa dışı ve yetki gaspı niteliğindeki uygulamalarla bir “Korku İmparatorluğu” oluşturulmaya çalışıldığını bildirdi.

YAYIN KURULUNDAN bölümünde; Yayın Kurulu Başkanı Av. Celal Ülgen de derginin özveriyle yayınlandığını belirterek, daha içerikli ve yararlı bir dergi için meslektaşlardan bilgi – belge katkısı bekliyor.

Dergi sunuş yazılarından sonra YARARLI BİLGİLER bölümüyle başlıyor.

İstanbul Barosu Dergisinin YAZILAR bölümünde ise 11 yazara ait bilimsel nitelikli yazılar bulunuyor.

Yargıtay ve Danıştay, AİHM ve Konsey kararlarından sonra Dergi, ÜYELİK AKTARIMLARI, AYRILMALAR, YİTİRDİKLERİMİZ ve KAVRAMLARA GÖRE ARAMA DİZİNİ bölümleri ile tamamlanıyor.

İstanbul Barosu Dergisi baro üyelerine ücretsiz veriliyor. Dergiye 80.00 YTL karşılığında bir yıl abone olmak mümkün. Dergi, adliyelerdeki baro odalarından ve Baro Merkezinden sağlanabilir.

Dergiye abone olmak isteyenlerin, İstanbul Barosu’nun Vakıflar Bankası Beyoğlu Şubesindeki 202 70 00 nolu hesabına abonelik bedelini yatırması ve derginin gönderileceği adresle birlikte dekontu fakslaması gerekiyor. Faks no: 0212 245 63 52

Derginin içindekiler bölümü için lütfen tıklayınız.