• Son Güncelleme : 13.10.2023 10:19
  • Haber Giriş : 15.09.2023 14:41
  • Etkinlik : 11.10.2023

Tsunaminin Sonuçları, Liman, Depo, Ulaşım Yollarına Etkileri ve Sigorta Semineri

İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu ile İstanbul Barosu Afet Hukuku ve Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen "Tsunaminin Sonuçları, Liman, Depo, Ulaşım Yollarına Etkileri ve Sigorta" konulu seminer, 11 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 13.30'da İstanbul Barosu Youtube kanalından çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını İstanbul Barosu Başkanı Av. Filiz Saraç ve İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gülderen Zerrin Kavak Yıldırım'ın, modelatörlüğünü İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu Sözcüsü Av. Egemen Gürsel Ankaralı'nın yaptığı etkinlikte; Uzun Yol Kaptanı, Bilirkişi Oğuz Cebeci ve Piri Reis Üniversitesi Deniz Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. A.Samim Ünan birer sunum gerçekleştirdiler.

Etkinlik sonunda konuşmacılar katılımcılardan gelen soruları cevapladılar.