• Son Güncelleme : 29.04.2022 15:54
  • Haber Giriş : 14.05.2022 02:18
  • Etkinlik : 12.05.2022

Kadın Hakları Eğitimi Alan Meslektaşlarımıza Katılım Belgeleri Verildi

Meslek İçi Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Kadın Hakları’ konulu eğitime katılan meslektaşlarımıza katılım belgeleri tarihinde törenle verildi.

İstanbul Barosu Meslek İçi Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen eğitim programlarına katılım, ilgi artarak devam ediyor.

Meslek İçi Eğitim Merkezi’nin, Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu’nun katkılarıyla 23-24-25-26 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek, eğitim sonunda ‘katılım belgesi’ verilecek olan  “Uluslararası Ticaret, Taşıma Hukuku ve Nakliyat Sigortaları Eğitimi” için kontenjan doldu.

Katılımcı meslektaşlarımıza, Prof. Dr. Nuray EKŞİ, Av. Doç. Dr. Sami AKSOY, Dr. Türkay ÖZDEMİR, Av. Egemen Gürsel ANKARALI, Av. Burcu ÇOTUKSÖKEN ve Av. Sedat TATAR  tarafından; “Uluslar arası Ticari Sözleşmelerin Hazırlanması ve Uyuşmazlıkların Çözüm Yolları, Taşıma Hukukuna Girişe ve Sorumluluk, Deniz Ticareti Hukukunda Sorumluluk Rejmi, Taşıma Sözleşmesi Kuruluması,Taşımacılıkta İlgili Uluslar arası Sözleşmeler, Taşıma Sorumluluk Sigortaları ve Emtia Nakliyat Sigortaları, Sigorta Rücu Davaları” konularında eğitim verilecek.

9 -10-11-12 Mayıs 2022 tarihleri arasında Meslek İçi Eğitim Merkezi’nce, Zoom üzeriden online olarak verilen “Banka ve Finans Hukuku Eğitimi” başarıyla tamamlandı. Eğitmen Av. M. Kubilay DAĞLI, Av. Ayça TOLGA ÖZTÜRK, Av. Tülin ZIRHLIOĞLU, Av. Dr. Ceyda ÖCAL, Av. Esra TANRIKULU, Av. Arb. Ece ILDIR, Av. Yusuf KÜÇÜK, Av. Dr. Ceyda ÖCAL, Av. M. Kubilay DAĞLI tarafından verilen eğitimi eksiksiz tamamlayan meslektaşlarımız, katılım belgelerini alacak.