• Son Güncelleme : 21.11.2021 21:44
  • Haber Giriş : 23.11.2021 10:11
  • Etkinlik : 18.12.2021

Uluslararası Koruma ve Mülteci Hukuku Eğitimi

İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin katkılarıyla, adli yardım atamalarının alınabilmesi amacıyla meslektaşlarımıza yönelik “Uluslararası Koruma ve Mülteci Hukuku Eğitimi” düzenlenecektir. 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitimin programına ulaşmak için tıklayınız.

Eğitime katılım ücretsiz olup kontenjan 750 kişi ile sınırlıdır. Bütün oturumlara katılım zorunludur. Eğitim, yalnızca avukat meslektaşlarımızın katılımına açıktır ve online ortamda gerçekleştirilecektir. Başvurunuzu Baronet üzerinden yapabilirsiniz.

Eğitime kimler katılabilir?

1) Türkiye Barolar Birliği Mülteci Projesi listesinde olan ve Türkiye Barolar Birliği-Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği online eğitimine katılmış ancak İstanbul Barosu eğitimine katılmamış meslektaşlar.

2) Daha önce İstanbul Barosu'ndan eğitim almamış meslektaşlar.