• Son Güncelleme : 02.09.2021 01:04
  • Haber Giriş : 02.09.2021 16:48
  • Etkinlik : 01.09.2021

İstanbul Barosu Dergisi Yeni Sayısı Çıktı

İstanbul Barosu Dergisi Temmuz-Ağustos 2021 sayısı çıktı.

Derginin Temmuz-Ağustos sayısı yine zengin bir içerik taşıyor; Çeşitli hukuki alanlarda yazılmış bilimsel makale ve yargı kararları dergi sayfalarından elektronik olarak sizinle buluşuyor. Baro dergisine elektronik olarak erişmek için;

İstanbul Barosu Dergisi Temmuz-Ağustos Sayısı

Elektronik Dergimizde; "Paylaş "butonu ile Derginin tamamını veya istediğiniz bölümünü Sosyal Network de paylaşma imkanı. "Sitene Ekle" fonksiyonu ile dergiyi web sitenize embed olarak entegre edebilirsiniz. İpad, iphone, android desteği. Dergi içinde arama yapabilme, istenilen yazının kopyalanması, içindekiler indeksi, Dergi üzerinde kişisel not alabilme, Kısa yollar oluşturulabilme, bunları yazdırabilme Facebook, Twitter gibi Sosyal paylaşım siteleriyle entegre çalışma, PDF olarak kaydedebilme olanakları da kullanıcılarını bekliyor.

Baro Dergisini basılı olarak da eskiden olduğu gibi Adliyelerden Baro üyesi avukatlarımız ücretsiz olarak edinebilirler.