• Son Güncelleme : 16.10.2020 23:44
  • Haber Giriş : 20.10.2020 15:59
  • Etkinlik : 28.09.2020

İstanbul Barosu ISO 9001- 2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifika 2020 Ara Tetkiki

YBM ( Yönetim Belgelendirme Merkezi) firması tarafından ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi belge yenileme tetkiki 28.09.2020 tarihinde yapıldı.

Denetlemede YBM ( Yönetim Belgelendirme Merkezi) firmasından gelen denetçiler  Derya YALÇIN ÖZDEN ile Altan ÇAN, İstanbul Barosu  Başkanı Av. Mehmet DURAKOĞLU, Baro Başkan Yardımcısı ve Kalite Koordinasyon Kurulu Koordinatörü Av. Nazan MOROĞLU, İstanbul Barosu Kalite Danışmanı Mine Nazife MEMİŞLER, Kalite Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcısı Av. İbrahim ÖZTÜRK ile Baro Müdür Yardımcısı Filiz ŞENAVCI hazır bulunmuşlardır.

Yapılan denetlemede; İstanbul Barosu Yönetim Kurulu, Kalite Koordinasyon Kurulu, Adli Yardım,  CMK Servisi, Bilgi İşlem, İdari İşler ve Satın Alma Birimleri denetlenerek, Baronun işleyişi hakkında bilgi alınıp, Baronun süreçleri, Risk değerlendirmesi, Hedefleri, Üye Memnuniyet Anketi ve Analizleri, Baro Personel Anketi ve Analizleri, Covid 19 için alınan önlemler ile yapılan işlemler incelenerek Kalite Yönetim Sisteminin prosedürlere uygunluğunun denetlenmesi yapıldı.

Denetleme sonucunda İstanbul Barosu Kalite Yönetim Sisteminin belirtilen standardın şartlarına uygun olduğu kanıtlanarak “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi” sertifikası bir yıl daha uzatıldı.