• Son Güncelleme : 08.10.2020 18:08
  • Haber Giriş : 13.10.2020 14:55
  • Etkinlik : 23.09.2020

Kalite Koordinasyon Kurulu İstanbul Barosu 2020 Yılı Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı

İstanbul Barosu Kalite Koordinasyon Kurulu ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri Gereği İstanbul Barosu 2020 YGG ( Yönetimin Gözden Geçirme) Toplantısı Yapıldı.

Yapılan tetkiklerde olumlu ve olumsuz yönler rapor olarak 23.09.2020 tarihinde yapılan YGG (Yönetimin Gözden Geçirme ) Toplantısında Başkan Yardımcısı ve Kalite Koordinasyon Kurulu Koordinatörü Av. Nazan MOROĞLU ile paylaşıldı.

Bu toplantı Kalite Danışmanı Mine Nazife MEMİŞLER, Kalite Koordinasyon Kurulu Başkanı Av. Humral TAN, Kalite Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcıları  Av. İbrahim ÖZTÜRK, Av. Oktay AKMANER ve Kalite Koordinasyon Kurulu Sekreteri Av. S.Nilgün ÜNSAL’ın  katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda bir yıl önceki Yönetimin Gözden Geçirme toplantı tutanağı okundu. İstanbul Barosu Yönetiminin 2020 yılı hedefleri ve İstanbul Barosu birimlerinin hedefleri, personel anketleri, personel önerileri, iç tetkik raporları ve sonuçları görüşüldü. Yönetimin Hedefleri de Başkan Yardımcısı ve Kalite Koordinasyon Kurulu Koordinatörü Av. Nazan MOROĞLU tarafından bizlerle paylaşıldı.

Bu bilgiler 23.09.2020 tarihinde Baro Başkan Yardımcısı Kalite Koordinasyon Kurulu Koordinatörü Av. Nazan Moroğlu ile paylaşılarak yönetime sunuldu.