• Son Güncelleme : 30.04.2020 19:25
  • Haber Giriş : 07.05.2020 16:00
  • Etkinlik : 06.05.2020

Av. Çağrı Yıldırım 5. İnternet Satranç Turnuvası

İstanbul Barosu Satranç Grubu’nun, 6 Mayıs 2020 tarihinde düzenlediği 5. İnternet Satranç Turnuvası, satranç sporunda çeşitli Türkiye dereceleri elde etmiş meslektaşımız Av. Çağrı Yıldırım’a ithafen Av. Çağrı Yıldırım 5. İnternet Satranç Turnuvası adıyla düzenlendi.

İstanbul Barosu’nun yanı sıra Ankara Barosu, Antalya Barosu, Balıkesir Barosu, Çankırı Barosu, Edirne Barosu, Kayseri Barosu ve Mersin Barosu olmak üzere toplam 8 Baro’dan hukukçuların katılımıyla oynandı. Turnuvada ilk 10 sıra şu şekilde oluştu:

1- Stj. Av. Adem Dadaş (İstanbul Barosu)
2- Av. Serkan Sahil (Mersin Barosu)
3- Av. Ünsal Candemir (İstanbul Barosu)
4- Av. Muzaffer Çilingiroğlu (Balıkesir Barosu)
5- Emre Aydın (Çankırı)
6- Av. Deniz Oktuna (İstanbul Barosu)
7- Av. Atakan Karataş (İstanbul Barosu)
8- Av. Melikşah Demirel (İstanbul Barosu)
9- Av. İbrahim Gül (Ankara Barosu)
10- Stj. Av. İsmail Kaan Ülker (Edirne Barosu)

Bu süreçte devam edecek internet turnuvalarından haberdar olmak ve katılmak isteyen Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Savcı, Noter, Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer'e 0533 735 56 07 numaralı telefondan ulaşabilirler.