• Son Güncelleme : 27.04.2020 14:32
  • Haber Giriş : 27.04.2020 01:31
  • Etkinlik : 22.03.2020

Kerim & Selim Altınok 3. İnternet Satranç Turnuvası

İstanbul Barosu Satranç Grubu’nun, 22 Nisan 2020 tarihinde düzenlediği 3. İnternet Satranç Turnuvası, Görme Engelli Satranç Milli Takımımızın kaptanlığını yapmış, Baro’muz tarafından düzenlenen bir çok satranç turnuvasında derece elde etmiş ve genç meslektaşlarına örnek olmuş üstadlarımız Av. Kerim Altınok ve Av. Selim Altınok’a ithafen Kerim & Selim Altınok 3. İnternet Satranç Turnuvası adıyla düzenlendi.

İstanbul Barosu’nun yanı sıra Ankara Barosu, Antalya Barosu, Balıkesir Barosu, Diyarbakır Barosu, Edirne Barosu, Gaziantep Barosu, Giresun Barosu, Kayseri Barosu ve Mersin Barosu olmak üzere toplam 10 Baro’dan 35 hukukçu katıldı. Turnuvada ilk 10 sıra şu şekilde oluştu:

1- Av. Tutku Dinçer (İstanbul Barosu)
  2- Stj. Av. Yiğit Gürses (İstanbul Barosu)
  3- Av. Serkan Sahil (Mersin Barosu)
  4- Stj. Av. Mert Işık (İstanbul Barosu)
  5- Av. Murat Kubilay Cengiz (İstanbul Barosu)
  6- Av. Ünsal Candemir (İstanbul Barosu)
  7- Stj. Av. Adem Dadaş (İstanbul Barosu)
  8- Av. Deniz Oktuna (İstanbul Barosu)
  9- Av. Armağan Bayraktar (Giresun Barosu)
10- Av. Muzaffer Çilingiroğlu (Balıkesir Barosu)

Bu süreçte devam edecek internet turnuvalarından haberdar olmak ve katılmak isteyen Avukat, Stajyer Avukat, Hakim, Savcı, Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu Genel Sekreteri Av. Tutku Dinçer'e 0533 735 56 07 numaralı telefondan ulaşabilirler.