• Son Güncelleme : 30.12.2019 10:37
  • Haber Giriş : 26.12.2019 12:14
  • Etkinlik : 25.12.2019

Türkü Gecesinde Anadolu Turu

İstanbul Barosu Türk Halk Müziği Topluluğu, yılbaşı öncesi 25 Aralık 2019 Çarşamba akşamı saat 19.30’da baromuz merkez bina altıncı katta Türkü Gecesi düzenledi.

Topluluğun kıdemli üyesi Av. Zeynep Bozkurt, geçen yıl kaybettiğimiz koro üyesi Sinan Öz’ü andıkları bir türkü gecesinde Anadolu’nun çeşitli yörelerinden türkülerin seslendirileceğini belirtti ve geceye büyük ilgi gösteren türkü severlere teşekkür etti.

Şef A. Tekin Kumaş yönetimindeki THM topluluğu, gecede 18 eser seslendirdi. Bu eserlerinin dokuzu koro, dokuzu Meral Kaplan, Arzu Eyüboğlu, Simge Yılmaz, Aslı Akbaba, Kübra Kurtoğlu, Yeşim Gençer, Erkan Karahan, Ali Fuat demir, Aytaç Epik tarafından solo olarak sunuldu. Özellikle tanınmış türküler izleyici korosuyla desteklendi ve doya doya türkü gecesi yaşandı.

Konser sonunda Sinan Öz’ün eşine bir buket çiçek ve plaket sunuldu.