Unvanı boş bıraktınız!

• Son Güncelleme : 27.11.2019 18:47
  • Haber Giriş : 27.11.2019 13:34
  • Etkinlik : 20.12.2019

School of American Law Türkiye & Chicago-Kent College of Law %75-100 Burslu LL.M Programı

ABD’deki IIT, Chicago-Kent College of Law, Türkiye’deki avukatlara yönelik %75-%100 burslu bir LL.M Programı başlatmıştır. Eğitimleri öncelikli olarak İstanbul’da gerçekleştirilecek olan School of American Law Programı’nın duyuru ve detayları aşağıdaki linkte yer almaktadır.

SAL Programı, Chicago-Kent College of Law profesörleri tarafından toplamda 10 hafta sonu Türkiye’de verilecek derslerin ardından Chicago-Kent College of Law’da LL.M ile tamamlanan ve Türkiye’deki avukatlar için burs fırsatı ile “U.S., International and Transnational Law” hukuk master derecesi için ön koşul olan 10 kredilik dersleri içeren bir programdır. Program mezunları, Chicago-Kent College of Law tarafından %75-%100 burslu olarak LL.M programına kabul edilecektir. Öğrenciler master eğitimi bittiğinde “U.S., International and Transnational Law” LL.M derecesini bir yıllık akademik takvim yerine bir dönemde kazanacaklardır. Programa hukuk fakültesi mezunları ya da son sınıf öğrencileri başvurabilir.

Başvuru için gerekli belgeler:

•    İngilizce CV
•    1 adet referans mektubu İngilizceye tercüme edilmiş ve referansın iletişim bilgilerini içeren
•    Diploma sureti veya üniversitede son sınıf öğrencisi olunduğuna dair alınan öğrenci belgesi
•    Pasaport veya kimlik fotokopisi

Başvuru ve detaylı bilgi için: https://salchicagokent.com/index.php/turkey-announcement-winter-enrollment