Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 30.10.2019 12:43
  • Etkinlik : 28.10.2019

Cumhuriyetimiz 96 Yaşında

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. Yılı bütün yurtta ve yurt dışı temsilciliklerde törenlerle kutlandı.

İstanbul’da ilk tören 28 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 13.00’de Taksim Cumhuriyet anıtı önünde yapıldı. Vali, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığının çelenklerinin anıta konulmasından sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi.

Protokolün hazır bulunduğu ve halkın da katıldığı törende İstanbul Barosu’nu Başkan Av. Mehmet Durakoğlu temsil etti.

Resmi törenin sona ermesinden sonra İstanbul Barosu Yönetimi ve Türkiye Barolar Birliği yöneticileri ile çok sayıda avukat Cumhuriyet anıtı etrafında bir araya geldiler.