• Son Güncelleme : 24.10.2019 08:52
  • Haber Giriş : 23.10.2019 13:36
  • Etkinlik : 19.10.2019

Avukatlar, İstanbul Barosu Anadolu Adliyesi Bölge Temsilcileri'nin Düzenlediği Kahvaltıda Buluştu

İstanbul Barosu Anadolu Adliyesi Bölge Temsilcileri Av.Ali Şen, Av.M.Ufuk Yılmaz, Av.Özlem Aksungar, Av.Mihrican Erdoğan Bahar,  Av.Mehmet Ümit Erdem, Av.Gülçin Aru Cantürk, Av.Didem Pehlivan, Av.Akın Ceylan, Av.İbrahim Burak Eskici, Av.Kamil Kıvanç Özdemir, Av.Serhat Toğuç, Av.Melike Üçer, Av.Ömür Aykut Demirdöğen, Av.Özge Onaran, Av.Alparslan Turan 'ın düzenlediği kahvaltı 19 Ekim 2019 Cumartesi günü Maltepe’de Cemil Usta’da yapıldı.

Kahvaltıya, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Filiz Saraç, İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali Gürbüz, Av. Sinan Naipoğlu, Av. Burcu Aslan, Av. Dr. Ayça Özok Ener, Denetleme Kurulu Üyeleri Av. Murteza Özhan, Av. Osman Nuri Yolal, Av. Recep Köse ile İstanbul Barosu Baro Meclisi Divan Başkanı Av. Füsun Dikmenli, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri, İMAG, AHG Grubu üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri, Avukatlar Vakfı Başkanı Uğur Yetimoğlu, Baromuz merkez ve komisyonlarının başkan ve yürütme kurulu üyeleri ile Kamu Yararını Savunma  Derneğinin Yürütme Kurulu Üyeleri ile İstanbul Barosu seçimlerine katılan başkan adayları ile 250’yi aşkın avukat ve stajyer avukat katıldı.