Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 10.10.2019 16:13
  • Etkinlik : 05.10.2019

İstanbul Barosu Stajyerleri Türkiye Üçüncüsü

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması Finalleri, 05-06 Ekim 2019 tarihlerinde, Ankara’da gerçekleştirildi.

Haziran ayında 54 baronun katılımıyla yapılan yarışmanın ilk aşamasında bölge birinciliğini alan takımlar, iki gün boyunca Türkiye derecesine girme mücadelesi verdi.

Bu yıl Türkiye Barolar Birliği önceki Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Kurucu Başkanı Av. Berra Besler’in onuruna düzenlenen yarışmanın finalinde; İstanbul Barosu, Kahramanmaraş Barosu, Çorum Barosu, Ordu Barosu, Malatya Barosu, Afyonkarahisar Barosu ve Eskişehir Barosu’na kayıtlı stajyer avukatlar yarıştı.

Yarışmada birinciliği Ordu Barosu stajyer avukatları alırken, Kahramanmaraş Barosu stajyer avukatları ikinci oldu. SEM Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Ayar’ın çalıştırıcısı olduğu Stj. Av. Yiğit Eğin, Stj. Av. Ayşenur Arslan ve Stj. Av. Selahattin Çakır’dan oluşan İstanbul Barosu takımı üçüncü oldu.

Finalde derece alanlara ödülleri Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Ünsal Toker, TBB önceki dönem Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Kurucu Başkanı Av. Berra Besler ile TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyeleri ve Baro Başkanları tarafından verildi.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu,  Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinan Naipoğlu, SEM Yürütme Kurulu Başkanı Av. N. Elif Görgülü, SEM Yürütme Kurulu Üyeleri Av. Gülseren Aytaş, Av. Gülderen Zerrin Kavak Yıldırım, Av. Zafer İşeri, Av. Volkan Bahadır, Av. Çağdaş Aru, SEM  Öğretim Görevlileri Fulin Arıkan ile Av. Sibel Günay İstanbul Barosu takımını yalnız bırakmayarak yarışmayı izlediler.