Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 04.10.2019 15:31
  • Etkinlik : 02.10.2019

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Ve Uygulama Konulu Panel Yapıldı

İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu, LODER ve Galatasaray Üniversitesi’nin birlikte organize ettiği Panel, Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Konferans Salonu’nda 2 Ekim 2019 günü yapıldı.

Açılış konuşmalarını LODER başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş ve İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Muazzez Yılmaz yaptı.

İlk oturum Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan başkanlığında Prof. Dr. Murat Engin, Dr. Öğretim Görevlisi Elif Küzeci ve Mehmet Ater ‘in konuşmaları ile tamamlandı.

İkinci oturum ise Av. Egemen Gürsel Ankaralı başkanlığında, konuşmacılar Dr. Çiğdem Ayözger Öngün, Av. Hasan Selçuk Turan ve Av. Ayça Aktolga Öztürk idi.

Kişisel verilerin İş Hukuku yönünden korunması, Kişisel verilerin korunmasında güncel gelişmeler ve uygulama örnekleri, KVKK ve GDPR uygulamaları, şirketler üzerinde etkileri , KVKK açısından lojistik sektöründe açık rıza, aydınlatma yükümlülüğü ve Blockchain teknolojisinin KVKK kapsamında değerlendirilmesi konuları konuşuldu.

Konuşmaların sonunda İstanbul Barosu ve LODER tarafından konuşmacılara teşekkür belgeleri verildi.