Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 01.10.2019 16:24
  • Etkinlik : 30.09.2019

İngiltere ve Galler Adli Yıl Açılışı Törenleri Londra’da Gerçekleşti

İngiltere ve Galler Hukuk Cemiyeti (The Law Society of England and Wales) ve İngiltere ve Galler Dava Avukatları Barosu (The Bar Council of England and Wales) tarafından ortaklaşa düzenlenen İngiltere ve Galler Adli Yıl Açılışı törenleri, 30 Eylül 2019 Pazartesi günü İngiltere ve Galler Hukuk Cemiyeti ev sahipliğinde gerçekleşti. İngiltere ve Galler Adli Yıl Açılışı etkinliklerine, İstanbul Barosu’nu temsilen İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinan Naipoğlu katıldı.

Adli yıl açılışı etkinlikleri, “ Lahey (Hague) Konvansiyonu’nun Milletlerarası Özel Hukuk Üzerindeki Etkileri" konulu seminer ile başladı. 1 Ekim Salı sabahı Gray’s Inn’de İngiltere ve Galler Dava Avukatları Barosu tarafından düzenlenen kahvaltının ardından, etkinliğe 50’den fazla ülkeden katılan baro temsilcileri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Program, Adalet Bakanı’nın (the Lord Chancellor) Parlamento Binası’nda verdiği resepsiyon ile devam etti.