Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 01.10.2019 14:00
  • Etkinlik : 30.09.2019

SEM Yeni Eğitim Dönemi Açılışı

İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi yeni dönem açılışı 30 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 14:00' da Baromuz Merkez Bina Konferans salonunda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

SEM Yürütme Kurulu Üyesi Av. Gülseren AYTAŞ ve Av. Zafer İŞERİ stajyerlere yönelik verdikleri ilk derste 1136 sayılı Avukatlık Kanununda gösterilen staj eğitiminin amacı, günün ve toplumun değişen, gelişen gereksinimlerine göre bilgilerini güncelleyen ve kendilerini yenileyen hukukçular yetiştirmek olduğu, Avukatlık mesleğinin temel ilkeleri çerçevesinde avukatların duruşmalarda ve sosyal yaşamda nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda detaylı açıklamalarda bulundu.

Açılış dersinin tamamlanmasından sonra derslere devam için Staj Eğitim Merkezi'ne geçildi.