Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 01.10.2019 13:47
  • Etkinlik : 29.09.2019

Çocuk Hukuku Konulu Eğitim Programı

Eğitim semineri   28-29 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Barosu Konferans Salonu’nda  yapılmıştır.

Adli Yardım Merkezimizden görev alan meslektaşlarımızın, Çocuk Hukukuna dair   yasal mevzuat, pratik uygulamalar konusunda bilgilendirilmeleri açısından İstanbul Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından “çocuk hukuku “ eğitim semineri düzenlenmesine karar verilmiştir. Esasen bu seminerler daha önce de verilmiş olup, özel önem taşıyan bir çok konuda panel, sempozyum ile desteklenen bu çalışmalarda temel amaç, bütün meslektaşlarımızın bu eğitimlerden ve bilgilendirme toplantılarından  geçmelerinin sağlanmasıdır.

Eğitime katılan meslektaşlarımız çocuklarla ilgili atamalarda öncelikle görevlendirilmektedir.

Seminere katılan meslektaşlarımıza İstanbul Barosu Çocuk Hakları  Merkezi tarafından Katılım Belgesi verilmiştir.

İSTANBUL BAROSU ÇOCUK HAKLARI MERKEZİ