Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 26.09.2019 16:07
  • Etkinlik : 19.09.2019

Futbol Takımımız Şampiyon

Türkiye Barolar Birliğince dört yılda bir düzenlenen ve bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 100. yıldönümü nedeniyle 23 Ağustos 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Samsun’da yapılan Avukat Spor Oyunlarında baromuz futbol takımı şampiyon oldu.

Samsun Barosunun ev sahipliğinde gerçekleşen 16. Türkiye Avukat Spor Oyunlarında İzmir Barosu takımıyla Samsun 19 Mayıs Stadyumunda final oynayan ve maçı 3-1 kazanan takımımız, kazandıkları kupayı 19 Eylül 2019 Perşembe günü İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’na teslim etti.

Başkan Durakoğlu, takım kaptanı, yöneticileri ve tüm sporcuları kutladı ve takımın başarısının İstanbul Barosuna değer kattığını söyleyerek kendilerine teşekkür etti.

Kupanın tesliminde Genel Sekreter Av. Cengiz Yaka, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Muazzez Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali Gürbüz, Av. Selahattin Meriç, Av. Sinan Naipoğlu, Av. Burcu Aslan, Av. Dr. Ayça Özok Ener, Av. Mehmet Emre Elçi de hazır bulundu.