Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 05.09.2019 13:29
  • Etkinlik : 04.09.2019

İstanbul Barosu TBB Delegeleri, Olağanüstü Genel Kurul Çağrısını Onayladı

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu, Türkiye Barolar Birliği’nin olağanüstü Genel Kurula çağrılması hususunu görüşmek üzere 04 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 19.00’da Baromuz Merkez Bina Konferans Salonunda TBB delegeleriyle bir araya geldi.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’nun konuya ilişkin açıklamalarından sonra delegeler tek tek söz alarak görüşlerini açıkladılar. Toplantıda, Olağanüstü Genel Kurul çağrısı önerisine karşı çıkan olmadı.

Üç sat süren toplantıda, Türkiye Barolar Birliği’ne Olağanüstü Genel Kurul çağrısı yapılması için Yönetim Kurulunun yetkili kılınmasına oybirliğiyle karar verildi.