Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 04.09.2019 13:25
  • Etkinlik : 03.09.2019

Başkan Durakoğlu ve Yönetim Kurulu İBB Başkanı İmamoğlu’nu Ziyaret Etti

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

03 Eylül 2019 Salı günü gerçekleşen ziyarette, İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu, Genel Sekreter Av. Cengiz Yaka, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Muazzez Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali Gürbüz, Av. Selahattin Meriç, Av. Sinan Naipoğlu, Av. Burcu Aslan, Av. Dr. Ayça Özok Ener ve Av. Mehmet Emre Elçi de hazır bulundu.

Ziyaretten sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu ve baro yönetimine ziyaretleri için teşekkürler. Adalete ve hukuka en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda yaşıyoruz, savunmanın önemi bir kez daha artıyor. Yeni yargı yılının adalete olan inancın pekiştiği bir dönem olmasını dilerim”.