Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 04.07.2019 12:04
  • Etkinlik : 27.06.2019

Sanık Müdafiliği, Mağdur/Şikayetçi/Katılan Vekilliği

İstanbul Barosu Başkanlığı CMK Uygulama Araştırma ve Eğitim Merkezince Düzenlenen “Sanık Müdafiliği, Mağdur/Şikayetçi/Katılan Vekilliği” konulu CMK Meslek İçi Eğitim Seminerleri’nde eğitim veren avukat ve akademisyenler İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet DURAKOĞLU tarafından teşekkür belgesiyle onurlandırıldılar. Törende İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Sinan NAİPOĞLU,  Av. Mehmet Emre ELÇİ, Av. Ali GÜRBÜZ ve İstanbul Barosu CMK Uygulama, Araştırma ve Eğitim Merkezi Sorumlusu Av. Emre ÇOKGEZEN de hazır bulundu.

27.06.2019 tarihinde İstanbul Barosu merkez binasında yapılan tören öncesinde CMK Meslek İçi Eğitim Seminerleri’nin daha verimli hale getirilebilmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, Daha sonrasında ise İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet DURAKOĞLU tarafından eğitimcilere teşekkür belgeleri takdim edildi.