Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 23.06.2019 12:42
  • Etkinlik : 21.06.2019

Avukatlar için Seçim Güvenliği Eğitim Semineri Yapıldı

İstanbul Barosu tarafından 23 Haziran Seçiminde "Her Sandığa Bir Avukat" Projesi kapsamında sandık başında görev yapacak avukatlar için 21 Haziran 2019 Cuma günü İstanbul Barosu Konferans Salonunda eğitim semineri yapıldı. Açılış konuşmasını İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu'nun,  moderatörlüğünü İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Burcu Aslan'ın yaptığı seminerlerde Av. Kemal Polat ve Av. Dilek Yumrutaş'ın sunumları oldu.

Seminerlere avukatlarımız tarafından yoğun ilgi ve katılım oldu.

Ayrıca “Her Sandığa Bir Avukat” projesi kapsamında, avukatlara yönelik seçim mevzuatına ilişkin bir kitapçık ile şikayet ve itiraz dilekçesi örnekleri katılımcılara dağıtıldı.

Kitapçıkta, seçimlerin güven içinde yapılabilmesi için sandık başlarında görev yapacak avukatlara yardımcı olacak bilgiler yer alıyor.

Avukatlar için seçim güvenliği el kitabı için tıklayınız.

Seçimde sandık güvenliği sunumu için tıklayınız.

Şikayet ve itiraz dilekçe örnekleri için tıklayınız.

Avukatlar için seçim Güvenliği el kitabının E-kitap (.epub) olarak okumak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.