Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 17.06.2019 17:32
  • Etkinlik : 16.06.2019

Avukatlar için Seçim Güvenliği Eğitim Seminerleri Yapıldı

İstanbul Barosu tarafından 23 Haziran Seçiminde "Her Sandığa Bir Avukat" Projesi kapsamında sandık başında görev yapacak avukatlar için 15 Haziran 2019 Cumartesi ve 16 Haziran 2019 Pazar günü 3 farklı bölgede eğitim seminerleri yapıldı.Açılış konuşmasını ve  Moderatörlüğünü İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Burcu Aslan'ın yaptığı seminerlerde Av. Kemal Polat ve Av. Dilek Yumrutaş'ın sunumları oldu.

Seminerler 15 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 13:00-15:00 arası Cennet Kültür ve Sanat Merkezi Küçükçekmece'de, saat 18:00-20:00 arası Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi Kartal'da, 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 15:00-17:00 arası Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi Şişli'de yapıldı.

Seminerlere avukatlarımız tarafından yoğun ilgi ve katılım oldu.

Ayrıca “Her Sandığa Bir Avukat” projesi kapsamında, avukatlara yönelik seçim mevzuatına ilişkin bir kitapçık ile şikayet ve itiraz dilekçesi örnekleri katılımcılara dağıtıldı.

Kitapçıkta, seçimlerin güven içinde yapılabilmesi için sandık başlarında görev yapacak avukatlara yardımcı olacak bilgiler yer alıyor.

Avukatlar için seçim güvenliği el kitabı için tıklayınız.

Seçimde sandık güvenliği sunumu için tıklayınız.

Şikayet ve itiraz dilekçe örnekleri için tıklayınız.