Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 12.06.2019 16:57
  • Etkinlik : 28.06.2019

Uluslararası Koruma ve Mülteci Hukuku Eğitimi

İstanbul Barosu İnsan Hakları Merkezi ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin katkılarıyla, meslektaşlarımıza yönelik “Uluslararası Koruma ve Mülteci Hukuku Eğitimi” düzenlenecektir. 29-30 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitimin programına ulaşmak için tıklayınız. (Bu linke ekteki “Eğitim Programı” başlıklı belge eklenecektir)

Eğitime katılım ücretsiz olup kontenjan 50 kişi ile sınırlıdır. Bütün oturumlara katılım zorunludur ve program sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Eğitim yalnızca avukat meslektaşlarımızın katılımına açıktır. Program yeri katılımcılar ile daha sonra paylaşılacaktır.

Katılım için en geç 20 Haziran 2019 tarihi mesai bitimine kadar başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Katılımcıların belirlenmesinde; formdaki cevaplar ve mülteci hukuku alanındaki mesleki faaliyetler göz önünde bulundurulacaktır. Değerlendirme sürecinin ardından başvurunun ret veya kabul edildiğine ilişkin olarak başvuranlara bilgilendirme yapılacaktır.