Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 16.01.2019 16:48
  • Etkinlik : 16.01.2019

Adalet Bakanı Gül, İstanbul Barosunu Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret, 16 Ocak 2019 Salı günü saat 11.30’da İstanbul Barosunun Bakırköy Hizmet Binasında gerçekleşti.

Ziyarette, Bakan Yardımcısı Yıldız Seferinoğlu ve Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Sırrı Topluyıldız ile İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu, Genel Sekreter Av. Cengiz Yaka, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Muazzez Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali Gürbüz, Av. Selahattin Meriç, Av. Sinan

Naipoğlu, Av. Burcu Aslan, Av. Dr. Ayça Özok Ener, Av. Mehmet Emre Elçi de hazır bulundu.

Ziyaret sırasında, avukatların adliyelerde karşılaştıkları güçlükler, UYAP, icra dairelerindeki yoğunluk ve benzeri sorunlar için çözüm önerileri görüşüldü.