Unvanı boş bıraktınız!

• Haber Giriş : 15.01.2019 08:18
  • Etkinlik : 10.01.2019

2019 Yılı İçin Baro Aidatı Belirlendi

İstanbul Barosu Genel Kurulunun belirlediği yöntem gereğince Baro Aidatı 2019 yılı için 435,00 TL olarak belirlendi. (Bu bedel Baro aidatı ve TBB keseneği ilavesi ile oluşmuştur.)

Meslekte 2014 yılından itibaren yeni kayıt olanlar için 271,76 TL olarak, İstanbul Barosu Genel Kurulunda alınan karar gereğince Baro aidatının yarısına TBB keseneğinin ilavesi ile oluşmuştur.

Kamuda çalışan meslektaşlarımız için 271,76 TL olarak (Kurumda çalıştığım gösterir belge şartı ile), Meslekte 20 yılını dolduran ve aktif olarak çalışmayan meslektaşlarımız için 271,76 TL olarak belirlenmiştir. (Vergi dairesi ve SGK' dan alınacak ilişiksizlik belgesi ile)

Meslektaşlarımız bu miktarı Ocak ile Temmuz aylarında 217,50 TL olarak iki taksit halinde ödeyebilecekler.

Temmuz ayında artacak katsayı ile aidat yeniden belirlenecek, meydana gelen artış, ikinci yarı taksitine yansıtılacak ve meslektaşlarımız ikinci yarı aidat taksitini (217,50 TL + zam) olarak ödeyeceklerdir. 31 Ocak 2019 tarihine kadar aidatın tamamını ödeyenler için katsayı artışından doğacak fark söz konusu değildir.

Baro aidat ödemelerinizi:

1- İstanbul Barosu Başkanlığı adına kayıtlı Vakıfbank İstanbul Adalet Sarayı Şubesi TR51 0001 5001 5800 7286 2874 96 nolu hesaba baro sicili belirtilerek havale veya EFT yapılabilir. (Vakıfbank şubelerinden yapılan ödemelerde masraf ödemesiz)

2- BARO Merkezimizde World, Bonus, Maksimum, Paraf özellikli kredi kartlarınıza taksitli olarak (2,4,6 taksit seçeneği ile) Denizbank Afili Bonus kredi kartı ve Maksimum özellikli kredi kartlarınıza vade farksız 9 taksit seçeneği ile

Ayrıca Avukatlarımız tüm Visa - Master Kredi kartları ile tek çekimle aidatlarını vade farksız ödeyebilir.

3- BARONET üzerinden aidatlarınızı Vakıfbank World ve Yapı Kredi World kredi kartları ile 3-6-9 ay taksitle, Bonus özellikli kredi kartlarınıza TEB BONUS ödeme butonu üzerinden 3-6-9 taksitle, Denizbank Afili Bonus kredi kartı ile vade farksız 9 taksit seçeneği ile, ayrıca Avukatlarımız tüm Visa - Master Kredi kartları ile tek çekimle aidatlarını vade farksız ödeyebilir.

4- Vakıfbank veya İşbankası internet bankacılığı olan üyelerimiz kurum ödemelerinden giriş yaparak İstanbul Barosu Aidat ödeme seçeneği ile aidatlarını ödeyebilir.

5- Baro Merkez Muhasebe Servisi, Çağlayan İstanbul Adalet Sarayı Muhasebe Biriminde, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı Kartal Muhasebe Biriminde ve Bakırköy Adalet Sarayı 'nda ödeme yapmak mümkün. (Nakit veya kredi kartı ile)

BARO MERKEZ: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 08.30-17.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile Baro Merkezinde 3. katta yer alan Muhasebe Biriminde yapılabilir.

ÇAĞLAYAN ISTANBUL ADALET SARAYI: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile 1.bodrum katta yer alan Baro Merkezinde Muhasebe Biriminde yapılabilir (-1. Kat/Cl Blok).

İSTANBUL ANADOLU ADALET SARAYI KARTAL: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile zemin katta yer alan Baro Merkezinde Muhasebe Birimine yapılabilir (E Blok Zemin kat)

BAKIRKÖY ADALET SARAYI: Aidat Ödemeleri hafta içi her gün 09.00-16.00 saatleri arasında nakit veya kredi kartı ile 1. Kat 155 no'lu Odada yapılabilir.