• Son Güncelleme : 12.11.2018 13:42
  • Haber Giriş : 06.11.2018 15:38
  • Etkinlik : 05.11.2018

Avrupa Konseyi Proje Uzmanları Başkan Durakoğlu’nu Ziyaret Ettiler

Türkiye Barolar Birliği ve Avrupa Konseyi tarafından ortaklaşa yürütülen Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi projesi kapsamında, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Eyyüp Sabri Çepik ve Türkiye Barolar Birliği İnsan Hakları Merkezi Koordinatörü Av. İzzettin Varan ile Avrupa Konseyi’nden ulusal ve uluslararası uzmanlar, 5 Kasım 2018 Pazartesi günü 9.30’da İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular. Toplantıya, İstanbul Barosu Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu da katıldı.

Ziyaretin ardından iki gün boyunca İstanbul Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantılarda heyet, İstanbul Barosu’nun hak temelli merkezleri ve İstanbul Barosu’nun ortak faaliyetler yürüttüğü sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek, baroların ve avukatların insan hakları ile ilgili kapasitelerinin güçlendirilmesi için yapılması gerekenler hususunda bir ihtiyaç analizi yaptı.