• Son Güncelleme : 11.10.2018 12:19
  • Haber Giriş : 09.10.2018 13:57
  • Etkinlik : 09.10.2018

Baromuz Yönetim Kurulu ‘Çalışma Raporu’ Yayınlandı

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu 2016-2018 dönemi Çalışma Raporu yayınlandı.

Yönetim Kurulu’nun SUNUM yazısıyla başlayan ve Genel Kurul Gündemi ile devam eden 800 sayfalık raporun ilk bölümünde, aramıza yeni katılan meslektaşlarımız, yitirdiğimiz meslektaşlarımız ve meslekte 25, 30, 35, 40, 50 ve 60 yılını tamamlayan meslektaşlarımızın isim listeleri yer alıyor.

Yönetim Kurulu çalışmalarının özetlendiği ikinci bölümden sonra Baro Meclisi, idari birimler, merkezler, komisyonlar ve Kurulların raporları sıralanıyor. Raporun sekizinci bölümünde İstanbul Barosu mali raporları ve tahmini bütçe sergileniyor. Raporun son bölümünde ise Başkan ve Yönetim Kurulu çalışmalarının basındaki yankıları yer alıyor.

Çalışma Raporu için tıklayınız.