• Son Güncelleme : 12.12.2016 18:18
  • Etkinlik : 05.12.2016

İstanbul Barosu Balmumcu Sosyal Tesisleri İşletme İşi İhale İlanı

İŞİN KONUSU NİTELİĞİ İHALE KAPSAMI VE ŞEKLİ
Kamu ihale mevzuatına tabi olmamakla birlikte İstanbul Barosuna ait Bestekâr Şevki Bey Sk. No:74 Balmumcu, Beşiktaş/İstanbul adresinde bulunan Balmumcu Sosyal Tesislerinin (Restoran ve Kafeterya binası) eksik olan iç dekorasyon, tesisat, elektrik, peyzaj, çevre düzenleme işlerinin Baro’ca hazırlanan mimari projesine veya işletmeci tarafından hazırlanıp Baro’nun onayı alınacak teklif projesine uygun şekilde tamamlanarak 5 yıl (60 Ay) işletilmesi işi “Açık teklif usulü” ihaleye çıkartılmıştır. Sosyal Tesis cafe, bar, restoran, pastane, nişan, düğün, toplantılar ve canlı müzikli eğlence yeri v.b. olarak işletilecektir.

TEKLİFLERİN VERİLME TARİHİ VE ŞARTNAME BEDELİ
İstekliler tekliflerini 22.12.2016 Perşembe günü saat 16:00 ya kadar İstanbul Barosu Merkezindeki İdari İşler Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. İdari Şartname ve projeler ücretsiz olarak İstanbul Barosu Merkez Binası İdari İşler Müdürlüğü’nde görülebilir. Ancak istekliler Sosyal Tesisin yerini ve mevcut durumunu görerek teklif vereceklerdir. Yer Görme Belgesi olmayan teklifler geçerli kabul edilmeyecektir. Ayrıca İhaleye iştirak edecek olan istekliler İhale Dokümanlarını 1.000.-TL’sı bedelle satın alarak ihaleye katılacaklardır. Verilen teklifler Baro’ca 10 gün içinde incelenip sonuçlandırılacaktır.

İSTANBUL BAROSU BAŞKANLIĞI

Sosyal Tesisleri  İşletme İşi İdari Şartnamesi