• Son Güncelleme : 18.05.2016 09:19
  • Haber Giriş : 16.05.2016 14:46
  • Etkinlik : 14.05.2016

35. Dönem Hukuk İngilizcesi Ve Terminolojisi Derslerini Tamamlayanlara Katılım Belgeleri Verildi

İstanbul Barosu tarafından düzenlenen Hukuk İngilizcesi ve Terminolojisi derslerini tamamlayan Avukat ve Stajyer Avukatlara katılım belgeleri 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 14.00’de  İstanbul Barosu kanlıca Sosyal tesisi olan Baro Bahçede  törenle verildi.

Stj. Av. Ezgi Gönenç Aykol’un sunumunu yaptığı törende konuşan İsranbul Barosu E. Meclis Başkan Vekili, TBB Delegesi Av. Nizar Özkaya 35 dönemdir başarıyla sürdürülen derslerin çağımızda bilgiye ulaşmak için çok zorunlu bir gereksinimi karşıladığını vurgulayarak İngilizce kurslarına gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirterek,  Hukuk İngilizcesi ve Terminolojisi derslerine katılan meslektaşlarımıza teşekkür ederek başarılar diledi. Türkiye Barolar Birliği  TBB Delegesi  Av. Nizar Özkaya çağımızda hukuk İngilizcesinin artık genç avukatlar için vazgeçilmez bir bilgi kaynağı olduğunu belirterek İstanbul Barosu’nun Hukuk İngilizcesi derslerine geniş katılımın bunun kanıtı olduğunu söyledi

İstanbul Barosu Dış İlişkiker Merkezi Başkanı ve TBB delegesi Av. A. Metin Uracin yapmış olduğu konuşmasında Hukuk İngilizcesi ve Terminolojisi derslerinin  dil öğrenmenin yanı sıra bir temel amacı daha olduğunu vurgulayarak, bunun “kendine güvenmeyi öğrenmek”  ‘’ yüksek moral ve bilgiye ulaşmadaki cesaret’’olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra hazırlıklarını Barış Tv Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Coşkunaydın, Av. Mehmet Kurt Stj. Av. Ezel Engin, Stj Av. Cem Sakin Av. Meral Özkaya, Stj. Av. Harika Şahin,Stj Av Sedef  Aktürk, Berfu Gültekin, Mert Tozakoğlu,Samet Akbulut,Ayşe Meral Öztürkler,Atakan Kurt, Aybüke Keskin’nin yaptığı törende İstanbul Barosu’na mensup çok sayıda Avukat ve Stajer Avukat ve hukuk öğrencisi katıldı