Avukat Girişi:  Kullanıcı Adı: Şifre:

Stajyer Avukat Girişi «
Şifremi Unuttum «
Üye Ol «

ANASAYFA | BARO LEVHASI | ETKİNLİK TAKVİMİ | HABERLER | BARONET | BİLGİ HAVUZU | İLETİŞİM | ENGLISH
 Tarihçe
 UYAP Faaliyetlerimiz
 Yararlı Bilgiler

Alexa Toolbar
ÜSKÜDAR PAŞAKAPISI VE ÜMRANİYE F TİPİ CEZAEVİNDE AVUKAT GÖRÜŞME VE BEKLEME ODALARI HİZMETE GİRDİ Haber » Güncel
Son Güncelleme: 04.04.2011 17:25:28
Etkinlik Tarihi: 01.04.2011

Üsküdar Paşakapısı Ceza ve Tutukevi ile Ümraniye F Tipi Cezaevinde Avukat Görüşme ve Avukat Bekleme Odaları hizmete girdi.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Turgay Demirci, Üsküdar Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Ersoy Yüce’nin katılımıyla 29 Mart 2011 Salı günü Avukat Görüşme ve Avukat Bekleme Odalarının açılışı yapıldı.

Her iki cezaevindeki Avukat Görüşme ve Bekleme Odaları İstanbul Barosu’nun katkılarıyla meslektaşlarımızın tutuklu ya da hükümlü müvekkilleriyle daha rahat görüşme yapabilmeleri amacıyla yeniden düzenlendi. Ümraniye F Tipi Cezaevinin bekleme odasına bilgisayar ve LCD ekran televizyon da yerleştirildi.

Avukat görüşme ve beleme odalarının yeniden düzenlenmesi konusunda emeği geçen Üsküdar Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Üsküdar Başsavcı Vekili Bekir Raif Aldemir ve Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Ersoy Yüce’ye teşekkür ederiz.

Arkadaşıma Gönder Yazıcıya Gönder

ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ

Cocuk Platformu

AİDAT İŞLEMLERİ
KREDİ KARTI AİDAT ÖDEME FORMU formlarının doldurularak Baro Muhasebe Servisinin 0212 245 63 52 nolu faksına gönderilmesi gerekmektedir);             Aidat ödemelerinizi Vakıfbank İstanbul Adalet Sarayı Şubesi TR50 0001 5001 5800 7301 2356 02 nolu hesaba yapabilirsiniz.

ÇAĞLAYAN ADALET SARAYI Aidat Ödemelerinizi haftaiçi hergün 09:00-16:00 saatleri arasında nakit veya kredi kartınız ile 1.bodrum katta yer alan Baro Merkezinde yapabilirsiniz.(-1 Kat/C1 Blok)

BAKIRKÖY ADALET SARAYI Aidat Ödemelerinizi Perşembe günleri 09:00-14:00 saatleri arasında nakit veya kredi kartınız ile Zemin kat bilgisayar odasında yapabilirsiniz.

Şahkulu Mahallesi, Serdar-I Ekrem Sokak, No:7 Galata-Beyoğlu / İSTANBUL
Tel: +90 (212) 251 63 25  -  Fax: +90 (212) 293 89 60  -  E-Posta: baro@istanbulbarosu.org.tr