• Son Güncelleme : 10.01.2007 16:16
  • Haber Giriş : 27.12.2006 18:23
  • Etkinlik : 27.12.2006

İstanbul Barosu Dergisi Ceza Özel Sayısı Yoğun İlgi Görüyor

İstanbul Barosu Dergisi’nin Ceza Hukukunu konu alan ilk özel sayısı yayımlandı. Baro Yönetim Kurulu Kararıyla 2.000 adet basılan dergide ceza hukukunu ilgilendiren hukuki makaleler, Yargıtay kararları, Yararlı Bilgiler (Cezaevi telefonları, Görüş günleri, eski yeni TCK madde karşılaştırmaları, Ceza Yasaları görüşmelerindeki TBMM Tutanakları), gibi bölümler yer alıyor.

Dergide, ağırlıklı olarak değişen Ceza Yasalarına ve uygulamada sıkça karşılaşılan ceza hukuku kurumlarının işleyişini ele alan makaleler ile diğer içtihatlar yer aldı.

325 sayfadan oluşan Ceza Özel Sayısı, maliyeti olan 5 YTL bağış karşılığı baromuzdan veya Ada Kitabevi’nden temin edinilebilir.