• Son Güncelleme : 08.08.2018 08:52
  • Haber Giriş : 01.08.2018 16:20
  • Etkinlik : 28.07.2018

40. Dönem Hukuk İngilizcesi ve Terminoloji Derslerine Katılanlara Törenle Belgeleri Verildi

İstanbul Barosu tarafından düzenlenen 40. Dönem Hukuk İngilizcesi ve Terminolojisi derslerine katılan meslektaşlara,  28 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 17.00’de İstanbul Barosu Baro Bahçe, Kanlıca tesislerinde yapılan törenle katılım  sertifikaları verildi.

Törende, İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Filiz Saraç, İstanbul Barosu Meclisi E. Başkan Yardımcısı ve Türkiye Barolar Birliği ( TBB ) delegesi Av. Nizar Özkaya,  Türkiye Barolar Birliği ( TBB ) delegesi Av. Ali Rıza Dizdar, İstanbul Barosu Dış İlişkiler Merkezi Başkanı ( TBB ) delegesi Av. A.Metin Uracin katılımcılara tören sertifikalarını takdim ederek, katılımcıları başarıları sebebiyle kutladılar.

Törende söz alan katılımcılar da,  İstanbul Barosu tarafından 40 dönemdir sürdürülen Hukuk İngilizcesi ve Terminoloji dersleriyle ufuklarının açıldığı ve donanımlarının artmış olduğunu belirterek İstanbul Barosu Üyesi olmaktan onur duyduklarını belirtiler.