• Son Güncelleme : 26.07.2018 15:48
  • Haber Giriş : 26.07.2018 15:48
  • Etkinlik : 26.07.2018

İstanbul Barosu ve Atina Barosu Dayanışması

İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, Atina Barosu Dimitris Vervesos’a bir mektup göndererek, Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarında yaşanan ve 80’e yakın kişinin hayatını kaybettiği yangın felaketinden dolayı üzüntülerini dile getirdi, yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar diledi.
Durakoğlu, mektubunda, İstanbul Barosu olarak her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti.

Sayın Dimitris VERVESOS
Atina Barosu Başkanı
26.07.2018

Sayın Başkan Vervesos,
Değerli Meslektaşım,
Atina yakınlarında meydana gelen, en az 74 kişinin ölümüne, pek çok kişinin yaralanmasına ve büyük tahribata yol açan yangından ötürü derin üzüntü duymaktayız. Üzüntünüzü tüm içtenliğimizle paylaşıyoruz.
Yangında hayatını kaybedenlerin ailelerine ve komşumuz Yunanistan’a başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.
İstanbul Barosu olarak sizlere her türlü maddi ve manevi desteği –kampanya başlatmak ve/veya insani yardım sağlamak da dahil olmak üzere- vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim.
Herhangi bir talebiniz olması durumunda, lütfen bizimle bağlantıya geçmekten çekinmeyin.
Saygılarımla,

Av. Mehmet DURAKOĞLU