• Son Güncelleme : 13.08.2018 10:41
  • Haber Giriş : 13.08.2018 10:41
  • Etkinlik : 29.06.2018

TEB ile Kredi Anlaşması Yapıldı

İstanbul Barosu Avukatları TEB’de Ayrıcalıklı!

TEB’deki tüm avantajlarınızı öğrenmek için TEB Laleli Çarşı Şubesi (+ 90 850 204 05 00) ile  iletişime geçebilirsiniz.

• 4.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredilerinde 12 ay’a kadar vade.

Örnek ödeme tablosu:

Kredi Tutarı Kredi Vadesi(Ay)      Aylık Akdi Faiz Oranı Aylık Taksit Tutarı ı Kredi Tahsis Ücreti (BSMV dahil) Sigorta         Efektif Yıllık Faiz Oranı /  Yıllık                     Maliyet Oranı
4.000 TL 12 %0,00 333,33 TL 21,00 TL 39,20TL             %0,9772

İşbu tablo eşit taksitli kredi tutarları için örnek olarak oluşturulmuştur. Sigorta bedeli Yıllık Ferdi Kaza Sigortası primi olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerlidir; poliçe primi kredi tutarına göre değişiklik gösterebilir. Efektif  Aylık ve Efektif Yıllık Faiz Oranı / Yıllık Maliyet Oranına kredi tahsis ücreti  ve yasal vergiler dahil edilmiştir.Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.Güncel faiz oranları için www.teb.com.tr. adresini ziyaret edebilir veya size en yakın TEB şubelerine başvurabilirsiniz.

• Kısa süreli ihtiyaçlarınızın finansmanı için Kredili Mevduat Hesabı
  • Motovale, kuru temizleme, havalimanı lounge, otopark, transfer hizmetleri gibi birçok alanda indirimli veya ücretsiz hizmetlerle tüm restoranlarda bonus avantajlarından faydalanabileceğiniz “TEB Yıldız Priority Card” Büronuzu olası risklerden korumak için “İşyerim Güvende Sigortası”
  • Sevdiklerinizin geleceği için “Eğitim Geleceğim Sigortası”
  • Tüm işlemlerinizi kolayca yapabileceğiniz CEPTETEB İnternet Şubesi