• Son Güncelleme : 13.11.2017 16:34
  • Haber Giriş : 07.11.2017 21:15
  • Etkinlik : 07.11.2017

İstanbul Barosu Eposta Sistemi Yenilendi

2002 yılından bugüne hizmet veren ve 24000’i aşkın kullanıcısı bulunan @İstanbulbarosu.org.tr uzantılı Eposta sistemimiz yaptığımız çalışmalar kapsamında yeni - modern sunucu mimarisi ile tamamen yenilenmiştir.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 07.11.2017 saat 24.00’dan sonra yapılacak geçiş sonrasında adreslerinize yeni eposta gelmeye devam edecektir. Posta kutunuzda hali hazırda bulunan e-postalar ise aktarılacak verilerin fazla olması nedeniyle kısa bir süre ulaşılamayacaktır. Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra “eski mailler” adında bir klasör içinde eski epostalarınıza ulaşabilirsiniz.

Yeni sunucuya geçiş ve kopyalama işlemlerinin tamamlandığında e-posta kutularınıza bilgilendirme e-postası gönderilecektir.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

İSTANBUL BAROSU BAŞKANLIĞI