• Son Güncelleme : 04.08.2017 14:11
  • Haber Giriş : 11.08.2017 16:36
  • Etkinlik : 05.08.2017

İstanbul Barosu Tiyatrosu Kuşadası Festivaline Katıldı

İstanbul Barosu Tiyatrosu Kuşadası Belediye Tiyatrosunca bu yıl ilk kez düzenlenen Tiyatro Festivaline katıldı.

1-5 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen tiyatro festivali, İstanbul Barosu Tiyatrosunun ‘Artiz Mektebi’ adlı oyunuyla sona erdi. Kuşadası Belediyesi Erkan Yücel salonunda gerçekleşen festivalde İstanbul Barosu Tiyatrosunun sergilediği Müjdat Gezen ve Kandemir Konduk’ un yazdığı, Av. Eren KAYALI ve Av. Mehmet Şah ÇELİK’ in yönettiği ‘’ARTİZ MEKETBİ’’ adlı oyun seyircinin büyük ilgisini çekti. Dostluk ve barışa sanat yoluyla katkı sağlamayı amaçlayan festivalde Rafine Sanat tarafından sergilenen ‘O Bir renk Değil’ adlı oyun da coşkuyla seyredildi.

Festivalin son günü Güvercinada'da düzenlenen kokteylde konuşan Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tünk, Kuşadası’nda bu tür sanat faaliyetlerini görmekten büyük mutluluk duyduklarını, gelecek yıllarda bu tür faaliyetlerin devamı için desteklerini sürdüreceklerini bildirdi. Kuşadası Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Nurten Helik de, ilçede sanatla dolu 5 gün geçirdiklerini belirtti,  festivale katılan tüm gruplara ve izleyicilere teşekkür etti.