• Son Güncelleme : 18.07.2017 13:33
  • Haber Giriş : 14.07.2017 17:21
  • Etkinlik : 14.07.2017

iBaro Artık Android Cihazlarda da Kullanılabilecek

Baromuzca geliştirilen ve meslektaşlarımızın ihtiyaç duydukları bilgilere erişimi kolaylaştıran daha önce IOS uyumlu apple cihazlarda kullanılan iBaro uygulamamız artık Android işletim sistemini kullanan akıllı cihazlardan da kullanılabilecek.Meslektaşlarımız iBaro’yu AppStore’dan ve GooglePlay’den yükleyebilirler.

Google Play

Avukatlarımız iBaro’ya baro kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaptıkları takdirde baro levhasından yapılan sorgulamalarda aranan Avukatın levha bilgileriyle birlikte GSM numarasını görüntüleyip aramaları sağlanmıştır.

Sistemin sağlayacağı kolaylıklardan bazıları şöyle:

Haberler
Sadece aradığınız bilgiler tek dokunuşla avuçlarınızın içinde.  İstanbul Barosu web sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz tüm haber ve duyurulara bilgisayarınızı açmaya gerek duymadan ulaşabilirsiniz.

Baro Levhası
Telefon rehberi kadar kolay işleyiş mantığı ile levhaya kayıtlı tüm avukat ve stajyer meslektaşlarınızın iletişim bilgilerine ve GSM numaralarına anında ulaşabilirsiniz. Baro levhasındaa kayıtlı tüm avukatların ve stajyer avukatların isim, soyisim veya sicil no’su üzerinden arama yapılabilmektedir.

Adliye Telefon Rehberi
İstanbul Adalet Sarayı, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı, Bakırköy Adalet Sarayı, Metris Cezaevi, Silivri Cezaevi mahkeme savcılık ve diğer birimlerin telefon rehberi ve rehber üzerinden otomatik olarak arayabilme imkanı sağlayan bölümdür. Ayrıca birimlerin adliyedeki blok kat ve oda numaralarına ulaşılabilir.

Ücret Tarifeleri
Resmi ve tavsiye niteliğindeki asgari ücret tarifelerinin bulunduğu modüldür. Ayrıca geçmiş yıllara ait ücret tarifelerine de erişebilmek mümkündür.

Mazeretli Hakimler Listesi
İstanbul, İstanbul Anadolu ve Bakırköy Adliyelerindeki mazeretli hâkimlerin gösterildiği bölümdür.

Bilgi Havuzu
İstanbul Barosu web sayfasında yer alan bilgi havuzu bölümündeki bir haftalık ilanlara anlık erişim olanağı sağlandı.

Faydalı Bilgiler
Bu bölümde Adli Yargı Çevresi, Asgari Ücret Tablosu, Kıdem Tazminatı Tavan Oranları, Kıdem Tazminatı Açıklaması, Yargıtaya Göre Kira Artışlarında Uygulanacak Oranlar ve Üfe/Tüfe Endeksleri eklendi.

Yayınlar

E-Dergi
Baro tarafından yayınlanan tüm e-dergilere ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür.

E-Bülten
Baro tarafından yayınlanan tüm e-bültenlere ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür.

E-Kitap
Baro tarafından yayınlanan tüm e-kitaplara ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür

Faiz Hesaplama
İki tarih arasında girilen rakam üzerinden faiz hesaplamanız mümkün hale geldi.

Vekalet Ücreti Hesaplama
Davanın konusuna göre güncel olarak vekalet ücretini hesaplayabilirsiniz.

Adli Yargı Rehberi
Faydalı bilgiler bölümüne eklenen yenilik ile diğer şehirlerdeki meslektaşlarımızın davalarını açarken doğru adliyeyi bulmalarında yardımcı olacak şekilde hazırlandı.

İletişim
Tüm baro birimlerinin adres ve iletişim bilgilerinin bulunduğu modüldür. Burada ayrıca baro birimlerini harita üzerinde görebilmekte mümkündür.