• Son Güncelleme : 16.06.2017 01:36
  • Haber Giriş : 19.06.2017 12:08
  • Etkinlik : 02.06.2017

İstanbul Barosu Nazım Hikmet’in Huzurunda

İstanbul Barosu Gezi Kulübünce düzenlenen ve Büyük Türk Şairi Nazım Hikmet’in ölüm yıldönümünde anma programını da kapsayan Moskova&St. Petersburg gezisi 2-8 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Nazım Hikmet’in 54. Ölüm yıldönümü olan 3 Haziran 2017 Cumartesi günü şairin kabri ziyaret edildi. İstanbul Barosu adına Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şahin Erol ve beraberindekiler kabre çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundular.

Aynı akşam Teatr Russkaya’da düzenlenen anma gecesine, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Şahini Erol da katıldı. Gecede, İstanbul Barosu Kültür ve Sanat Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Özden Başak ve geziye katılan meslektaşlarımız ve yakınları da hazır bulundu. Anma gecesinde konuşan Ahmet Mümtaz Maden, Nebil Özgentürk, Sunay Akın, Rutkay Aziz ve Zülfü Livaneli Nazım Hikmet’in yaşamı ve sanatı üzerinde değerlendirmelerde bulundular ve şiirlerinden örnekler sundular.