• Son Güncelleme : 18.04.2017 12:20
  • Haber Giriş : 19.04.2017 08:55
  • Etkinlik : 14.04.2017

Türk Halk Müziği Koromuzun Bahar Konseri

İstanbul Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Korosu’nun Bahar Konseri, 14 Nisan 2017 Cuma günü saat 20.00’da Kadıköy Belediyesi Evlendirme Salonunda gerçekleşti.

Şef A. Tekin Kumaş yönetimindeki THM Korosu’nun konserinde Anadolu’nun çeşitli yörelerinden türküler seslendirildi. Koronun ve genç meslektaşlarımızın yaptıkları sololar coşkuyla karşılandı ve uzun süre alkışlandı.  Bahar Konserinin bu kez sürprizi TRT Sanatçısı Elvan Sevim’di. Sevim, bilinen ve çok sevilen türkülerle dinleyicileri coşturdu. Konserin sunucusu Av. Gülçin Aru Cantürk Elvan Sevim’e bir buket çiçek sundu. Konser koronun seslendirdiği türkülerle devam etti.

Konserin bitiminde İstanbul Barosu eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Gültekin Sezgin sanatçıları kutlayan bir teşekkür konuşması yaptı ve tüm sanatçılar adına koro şefi A. Tekin Kumaş’a bir buket çiçek verdi.