• Son Güncelleme : 06.05.2016 12:39
  • Haber Giriş : 04.05.2016 15:35
  • Etkinlik : 27.04.2016

Anadolu Yakasında Sem Açılış Dersi Yapıldı

İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi’nin Anadolu Yakasındaki  yeni dönem açılışı, 27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 13.30’da Anadolu Adalet Sarayı Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

SEM Yürütme Kurulu Üyeleri Av. Seyit Usta, Av. Elif Görgülü ve Stajyer Av. Gülün İzgi’nin katıldığı açılışa konuk konuşmacı olarak İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Prof. Dr. Serap Keskin Kiziroğlu katıldı.

SEM Yürütme Kurulu Üyeleri Av. Elif Görgülü ve Av. Seyit Usta’nın eğitim programı ve dikkat edilmesi gereken konulara ilişkin bilgi verdiği açılışta Av. Prof. Dr. Serap Keskin Kiziroğlu stajyer avukatlara İstanbul Barosu’nun tarihini anlattı.