• Son Güncelleme : 25.03.2016 17:31
  • Haber Giriş : 23.03.2016 10:45
  • Etkinlik : 23.03.2016

Ios Uygulamamız İbaro Nun Yeni Güncellemesi Yayınlandı

İstanbul Barosu Bilgi İşlem Merkezince geliştirilen iBaro apple uygulamamızın yeni güncellemesi yayınlandı. Uygulamayı APPLE AppStoredan ücretsiz olarak indirebilir veya güncelleyebilirsiniz.

Yeni güncelleme ile birlikte gelen yenilikler;

Versiyon 1.4

·Adliye Rehberi İyileştirilmesi

Adliye rehberine Bakırköy Adalet Sarayı, Metris Cezaevi, Bakırköy Kadın Cezaevi ve Silivri Cezaevi telefon bilgileri eklenip arayüz daha kullanışlı hale getirildi.

·Bilgi Havuzu Bölümü Eklendi.

İstanbul Barosu web sayfasında yer alan bilgi havuzu bölümündeki bir haftalık ilanlara anlık erişim olanağı sağlandı.

·Faydalı Bilgiler bölümü eklendi.

Bu bölümde Adli Yargı Çevresi, Asgari Ücret Tablosu, Kıdem Tazminatı Tavan Oranları, Kıdem Tazminatı Açıklaması, Yargıtaya Göre Kira Artışlarında Uygulanacak Oranlar ve Üfe/Tüfe Endeksleri eklendi.

·Adli Yargı Rehberi Eklendi.
Faydalı bilgiler bölümüne eklenen yenilik ile diğer şehirlerdeki meslektaşlarımızın davalarını açarken doğru adliyeyi bulmalarında yardımcı olacak şekilde hazırlandı.

<ımg border="0" hspace="0" alt="ibaro ekran görüntüsü" align="baseline" src="http://www.istanbulbarosu.org.tr/images/newss/screen2.png">

<ımg border="0" hspace="0" alt="ibaro ekran görüntüsü" align="baseline" src="http://www.istanbulbarosu.org.tr/images/newss/screen3.png">

<ımg border="0" hspace="0" alt="ibaro ekran görüntüsü" align="baseline" src="http://www.istanbulbarosu.org.tr/images/newss/screen4.png">

Versiyon 1.3

· iPad desteği
Artık iBaro'yu iPad'lerinizle uyumlu olarak çalıştırabileceksiniz.

·  Faiz Hesaplama
İki tarih arasında girilen rakam üzerinden faiz hesaplamanız mümkün hale geldi.

·  Vekalet Ücreti Hesaplama
Davanın konusuna göre güncel olarak vekalet ücretini hesaplayabilirsiniz.

·  2016 Ücret Tarifeleri
2016 Resmi ve Tavsiye Niteliğindeki Ücret Tarifeleri uygulamaya eklenmiştir.

·  Adliye Rehberinde Düzenleme
İstanbul Adalet Sarayı'na ait rehberdeki ilgili birimlere ait bilgiler yeniden düzenlenip güncellendi.

·   Haberler
Geçmişe dönük haberleri görüntülemesi ve içeriğinin incelenmesi sağlandı.

Versiyon 1.2

·   Haberler

Sadece aradığınız bilgiler tek dokunuşla avuçlarınızın içinde.  İstanbul Barosu web sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz tüm haber ve duyuruşara bilgisayarınızı açmaya gerek duymadan ulaşabilirsiniz.

· Baro Levhası

Telefon rehberi kadar kolay işleyiş mantığı ile levhaya kayıtlı tüm avukat ve stajyer meslektaşlarınızın iletişim bilgilerine anında ulaşabilirsiniz. Baro levhasına kayıtlı tüm avukatların isim, soyisim veya sicil numarası üzerinden arama yapılabilir. Levhada kayıtlı avukatların iletişim bilgilerine bu modül üzerinden ulaşılabilir.

· Adliye Telefon Rehberi

İstanbul ve İstanbul Anadolu Adalet Saraylarındaki mahkeme savcılık ve diğer birimlerin telefon rehberi ve rehber üzerinden otomatik olarak arayabilme imkanı sağlayan bölümdür. Ayrıca birimlerin adliyedeki blok kat ve oda numaralarına ulaşılabilir.

· Yayınlar

· E-Dergi
Baro tarafından yayınlanan tüm e-dergilere ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür.

· E-Bülten
Baro tarafından yayınlanan tüm e-bültenlere ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür

· E-Kitap
Baro tarafından yayınlanan tüm e-kitaplara ulaşım ve uygulama üzerinden okuyabilmeyi sağlayan modüldür

· Ücret Tarifeleri

Resmi ve tavsiye niteliğindeki asgari ücret tarifelerinin bulunduğu modüldür. Ayrıca geçmiş yıllara ait ücret tarifelerine de erişebilmek mümkündür.

· Mazeretli Hakimler Listesi

Anadolu Adliyesindeki mazeretli hakimlerin gösterildiği bölümdür.

· İletişim

Tüm baro birimlerinin adres ve iletişim bilgilerinin bulunduğu modüldür. Burada ayrıca baro birimlerini harita üzerinde görebilmekte mümkündür.