• Son Güncelleme : 05.10.2015 11:54
  • Haber Giriş : 02.10.2015 12:32
  • Etkinlik : 02.10.2015

Sınaî Mülkiyet Hukuku Xıı. Çalışma Programı

İstanbul Barosu Fikri ve Sınaî Haklar Komisyonunca düzenlenen ‘Sınaî Mülkiyet Hukuku 12. Çalışma Programı’ 30 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 18.00’da Baromuz Kültür Merkezi Konferans Salonunda başladı. Çalışma 5 gün sürecek.

Meslektaşlarımızın mesleki gelişmelerine katkı amacıyla düzenlenen çalışma programının açılış konuşmasını Fikri ve Sınaî Haklar Komisyonu Başkanı Av. Vehbi Kahveci yaptı. Kahveci, 24 saat olarak planlanan program sonunda katılımcılara birer katılım belgesi verileceğini söyledi.

Çalışma programının ilk dersini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Ali Paslı verdi. Paslı konuşmasında “Ulusal Marka Mevzuatı ve Hukuku” konusunu ele aldı.