Avukat Girişi:  Kullanıcı Adı: Şifre:

Stajyer Avukat Girişi «
Şifremi Unuttum «
Üye Ol «

ANASAYFA | BARO LEVHASI | ETKİNLİK TAKVİMİ | HABERLER | BARONET | BİLGİ HAVUZU | İLETİŞİM | ENGLISH
 Tarihçe

Son Güncelleme: 22.06.2008 14:43:42
Etkinlik Tarihi: 15.06.2008

YABANCILAR VE ÇOCUKLAR BAYRAMPAŞA CEZAEVİNDEN TAŞINDI

Bayrampaşa Cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin başka cezaevlerine taşınmasına başlandı.

Bayrampaşa Cezaevinde bulunan kadın ve çocuk tutuklu ve hükümlüler Maltepe’de yeni yapılan cezaevine taşındı.

Maltepe Ceza İnfaz Kurumlarında Yapılan Düzenleme

Maltepe 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, öldürme ve uyuşturucu suçlarından hükümözlü ve tutuklu bulunan erkekler, yüksek güvenlikli kurumlarda barındırılması gerekip kapasite nedeniyle F Tipi Yüksek Güvenlikli Kurumlara gönderilemeyen hükümözlü ve tutuklu erkeler barındırılıyor.

Bunların yanı sıra suç türüne bakılmaksızın CMK 94. maddesi uyarınca tutuklanan ve il dışı kurumlara sevk edilmesi gereken erkekler, Anadolu Yakasında bulunan hastanelere tedavi ve rapor almak için gönderilen erkek hükümlü, hükümözlü ve tutuklular ile hırsızlık, yağma, cinsel suçlar dışında Kartal Cumhuriyet Başsavcılığınca belirlenen suçlardan hükümözlü ve tutuklu erkekler de Maltepe 1 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevine konuluyor.

Maltepe 2 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlardan hükümözlü ve tutuklu erkekler, suç türüne bakılmaksızın cinsel yönelimi farklı olan hükümözlü ve tutuklu erkekler ile hırsızlık, yağma, uyuşturucu, öldürme suçları ile yüksek güvenlikli kurumda barındırılması zorunlu olanlar dışında kartal Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından belirlenen hükümözlü ve tutuklu erkekler barındırılıyor.

Maltepe 3 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda ise, gasp ve hırsızlık suçundan hükümözlü ve tutuklu erkekler, uyuşturucu suçundan tutuklu olanlar hariç olmak üzere 18 – 21 yaş arası hükümözlü ve tutuklu erkekler, suç türüne bakılmaksızın İstanbul ili içinde tutuklanan yabancı uyruklu hükümlü, hükümözlü ve tutuklu erkekler ile cinsel suç ve öldürme suçlarıyla yüksek güvenlikli kurumlarda barındırılması zorunlu olanlar dışında Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından belirlenen suçlardan hükümözlü ve tutuklu erkekler barındırılıyor.

Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Telefonları

MALTEPE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU

TELEFON: 0216 -561 80 72, 0216 -561 80 73, 0216 -561 80 74, 0216 -561 80 75, 0216 -561 80 71, 0506 -600 63 34, 0506 – 600 63 35 FAKS: 0216 -5618070

MALTEPE 1 NO'LU L TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU

ÜYE MEMNUNİYET ANKETİ

Cocuk Platformu

AİDAT İŞLEMLERİ
KREDİ KARTI AİDAT ÖDEME FORMU formlarının doldurularak Baro Muhasebe Servisinin 0212 245 63 52 nolu faksına gönderilmesi gerekmektedir);             Aidat ödemelerinizi Vakıfbank İstanbul Adalet Sarayı Şubesi TR50 0001 5001 5800 7301 2356 02 nolu hesaba yapabilirsiniz.

ÇAĞLAYAN ADALET SARAYI Aidat Ödemelerinizi haftaiçi hergün 09:00-16:00 saatleri arasında nakit veya kredi kartınız ile 1.bodrum katta yer alan Baro Merkezinde yapabilirsiniz.(-1 Kat/C1 Blok)

BAKIRKÖY ADALET SARAYI Aidat Ödemelerinizi Perşembe günleri 09:00-14:00 saatleri arasında nakit veya kredi kartınız ile Zemin kat bilgisayar odasında yapabilirsiniz.

İstanbul Barosu Orhan Adli Apaydın Sokak Baro Han K:2 34430 Beyoğlu/İSTANBUL
Tel: +90 (212) 251 63 25  -  Fax: +90 (212) 293 89 60  -  E-Posta: baro@istanbulbarosu.org.tr